4

syv bilder


Joggebuksa er på, gardinen er lukket og jeg vil dele noen bilder med dere.

3

solskinn


Da var endelig headeren endret. Var ute og tok bilder i går. Kommer flere bilder senere. Forstår meg virkelig ikke på været her i Stavanger. Først sol, så regn, så lyn og torden, så snø, så sol igjen. Må jo være krig oppe i himmelen.

Håper dere alle har hatt en fin uke.

4

thirteen picture

Hei,hei kjære dere! Her har dere en liten bilderekke på tretten bilder. Det var noen av de jeg tok da jeg var på utsira. Verdens beste plass å være på. Fikk også hilst på et par dyr, både moskus, sauer (vill) og kuer. Bodde også sammen med 3 katter. Var litt merkelig å komme hjem til bare en katt. Men jeg er heldig. Det var en ubeskrivelig langhelg! 

3

himmelen brenner


Våknet opp til dette her om dagen, og har ikke fått vist det til dere. Jeg elsker når himmelen nesten brenner i farger. Fra i morgen og til mandag har jeg ikke mulighet til å poste noe. Skal dra på ferie. Men jeg tar med meg kameraet og vil fotografere masse. 

Men vi snakkes. Håper dere får en flott uke videre!!

1

den veldig blåe himmelen


Var ute og tok noen bilder i dag. Endelig kom solen til Stavanger! Blå himmel med hvite skyer var det også. Og jeg var også i den "kjente" nøtteskogen.

Hva skal/har dere funnet på i dag?

 

3

tjuefjerde februar totusenogfjorten


Dagen i dag er en bra dag!

 

0

Starter på nytt (og fjerner alle innlegg)


Heihei! Jeg har tenkt lenge gjennom dette med fotografi, og har kommet frem til at fotografi er noe jeg elsker. Det å være ute (eller inne) hvor jeg kan prøve meg på nye ting, hvor jeg kan gjøre feil, og prøve å rette dem opp igjen. Men da må jeg ta meg tid til fotografering. Derfor vil jeg starte på ny med bloggen, og kommer til å slette alle innlegger! Alle innleggene mine siden september kommer til å fjernes, og jeg skal starte på ny med nye bilder. Jeg har også satt meg inn i å fotografere i RAW-format, og jeg ser hvor overrasket mye bedre denne formaten er. Jeg håper på at i 2014 kommer det til å bli masse bra bilder!

Jeg kommer derfor til å slette alle innleggene mine i kveld. Så hvis der er noe du vil lese, eller se som du er intressert i, bør du sjekke det før klokka 8.